Rólam
Rólam
Rólam
Rólam
Rólam

“Bár mindig a való világot fényképeztem, de sohasem úgy, ahogy az elénk tárul, hanem amilyennek én láttam. Az érzések, a benyomások számomra sokkal fontosabbak, mint az elemzés.”

André Kertész

 

Kedves Látogató!

Üdvözöllek az oldalamon, köszönöm, hogy ellátogattál ide!

Fotós tanulmányaimat a FOCUS Oktatóközpontban kezdtem, melyet később a 2007 Kapos Felnőttképző Központban folytattam, majd itt szereztem meg a fotográfus végzettséget. Büszke vagyok rá, hogy Siményi Gergelytől, Velican-Patrus Dórától, Román Pétertől és Ujvári Sándortól tanulhattam a szakmát. Ezen túlmenően folyamatosan képzem magam workshopokon, igyekszek a legjobb fotósoktól tanulni online és személyesen, hisz ez is egy olyan szakma, ami folyamatosan megújul, mindig van mit tanulni, fejlődni, mindig vannak új trendek, kihívások. Fotóimmal több fotópályázaton is sikerrel szerepeltem, illetve számos partnerrel dolgoztam már együtt, mindig pozitív eredménnyel.

Szülőként tudom, hogy gyermekeink fotóit szívesen nézegetjük, nagy örömmel elevenítjük fel az ezzel kapcsolatos emlékeinket. Fontosnak tartom ezeket az emlékeket profi módon megörökíteni, törekszek az egyedi megoldásokra, nem célom a tucat képeket készítése.
Arra törekszek, hogy ne sablonos, hanem egyedi, sajátos, lehetőleg a megszokottól eltérő megjelenésű fotókat készítsek. Ez köszön vissza az összes fotómon.

Munkáim kapcsán sokat utaztam az országban és rengeteg élmény, impulzus ért, amiket a fényképezőgépemmel folyamatosan igyekeztem megörökíteni. Fotóztam tájakat, épületeket, embereket, élőlényeket, tehát mindent, ami körül vesz. Egy idő után olyan véleményeket kaptam, miszerint fotóim nagyon kifejezőek, egyediek, mesélnek, elgondolkodtatnak és emlékeket idéznek fel. Fotóimmal örömet szeretnék szerezni azoknak, akikről-akiknek a képek szólnak.

„Mindenki néz, de nem biztos, hogy lát is.”

André Kertész

Az oldalamon látható fotók ízelítő jellegűek, csupán töredéke munkáimnak.
Még több fotóért látogass el Facebook és Instagram oldalamra.

Életképeim, táj- és épületfotóim vászonképek formájában is elérhetőek, hogy otthonod, irodád vagy munkahelyed ékes díszeként éljenek tovább.

MIÉRT PONT ÉN?

Pontosság

A mai rohanó világunkban az idő az egyik legnagyobb kincs, de az is nagyon fontos, hogy legyen idő a nyugodt előkészületekhez, ezért mindig pontosan érkezem!

Figyelmesség

Tapasztalataim alapján, tippeket adok, öltözékre, helyszínre, napszakra, hogy később a képeket nézegetve elégedett legyél. Szeretem amit csinálok ezért azt szeretném, hogy a fotózás neked is egy örök, vidám emlék legyen.

Kreatív látásmód

Törekszek rá, hogy ne sablonos képeket hanem, egyedi, sajátos, ha lehet a megszokottól eltérő megjelenésű fotókat készítsek. Ezért is választottam hivatásomnak a fotográfiát, mert mindig úgy éreztem, hogy egyedi módon látom a világot.

Utómunka

Minden átadott fotó gondos utómunka eredménye. Fontos számomra, hogy a megrendelő a lehető leggyorsabban hozzájuthasson, a végeleges képekhez, de ez a minőség rovására nem mehet! 

Tisztelettel:

Akikkel eddig együtt dolgoztam:

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
A feltüntetett márkanevek és típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaiké, az oldalon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából kerültek feltüntetésre!

©️ Major Krisztián