MIÉRT PONT ÉN?

Pontosság

A mai rohanó világunkban az idő az egyik legnagyobb kincs, de az is nagyon fontos, hogy legyen idő a nyugodt előkészületekhez, ezért mindig pontosan érkezem!

Figyelmesség

Tapasztalataim alapján, tippeket adok, öltözékre, helyszínre, napszakra, hogy később a képeket nézegetve elégedett legyél. Szeretem amit csinálok ezért azt szeretném, hogy a fotózás neked is egy örök, vidám emlék legyen.

Kreatív látásmód

Törekszek rá, hogy ne sablonos képeket hanem, egyedi, sajátos, ha lehet a megszokottól eltérő megjelenésű fotókat készítsek. Ezért is választottam hivatásomnak a fotográfiát, mert mindig úgy éreztem, hogy egyedi módon látom a világot.

Utómunka

Minden átadott fotó gondos utómunka eredménye. Fontos számomra, hogy a megrendelő a lehető leggyorsabban hozzájuthasson, a végeleges képekhez, de ez a minőség rovására nem mehet! 

Akikkel eddig együtt dolgoztam:

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
A feltüntetett márkanevek és típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaiké, az oldalon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából kerültek feltüntetésre!

©️ Major Krisztián