Zenekar fotózás

35.000,-Ft

  • a fotózás időtartama: 2 óra,
  • kültéren, vagy stúdióban,
  • fél és egész alakos portré, csoportkép egy öltözékben,
  • retusált fotók, egyénenként 2-2 fotó, csoportképek 2-3 beállítás.
Tekintsd meg ide kapcsolódó fotóimat!

Édesapám Major Balázs többszörös Grammy jelölt dobművész, én is több zenekarban doboltam, lemezeken közreműködök, ezért számomra a zenekarfotózás igen fontos és kedves téma.
A feltüntetett árak 5 főig érvényesek, nagyobb létszám esetén kérlek, hogy kérj egyedi árajánlatot!
Bármely ajánlat kizárólag az előre egyeztetett időpontokra vonatkozik. Amennyiben a csomagok tartalmától eltérő igény merülne fel, előzetes egyeztetés szükséges, valamint ez extra költséget jelenthet.
Csakis a jól sikerült megszerkesztett képeket adom át, a csomagban szereplő darabszámot garantálva! Nyers RAW képeket nem adok át! Félkész terméket nem adok ki a kezeim közül. A nyers képek még nem testesítik meg azt a művészi látásmódot, amit fotósként képviselek. A nyers képek (amiket nem szerkesztek meg) a későbbiekben törlésre kerülnek.
Csomagban feltüntetett fotókon felüli extra fotók retusálása: 1.000,-Ft/fotó.
A fotók letölthetőek egy egyéni privát galériából. Nagy felbontású szerkesztett JPG képeket kaptok. A  szerkesztett képeket minőségükből eredendően, vászonképként, vagy nagyobb fénykép méretben is tudjátok kérni, tőlem, ennek ára mérettől és típustól függ.
A feltüntetett árak a sminkes, fodrász és stúdió bérlési költségét, nem tartalmazzák. A bérlési költségek a kiválasztott stúdió aktuális árai szerint alakulnak.
Az árak csupán tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek!
A III. kerület és 15 km-es vonzáskörzetén belül a kiszállás díjtalan, minden más estben egyedi egyeztetés szükséges.
Fodrászt és sminkest tudok biztosítani, ehhez minden esetben egyedi egyeztetés szükséges, több együttműködő partnerem is van.

Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
A feltüntetett márkanevek és típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaiké, az oldalon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából kerültek feltüntetésre!
Az árváltozás jogát fenntartom! A termékeket illusztráló fotók tájékoztató jellegűek!

©️ Major Krisztián