Zenekar fotózás
25.000,-Ft

  • a fotózás időtartama: 2 óra,
  • kültéren, vagy stúdióban,
  • fél és egész alakos portré, csoportkép egy öltözékben,
  • retusált fotók, egyénenként 2-2 fotó, csoportképek 2-3 beállítás,

Édesapám Major Balázs többszörös Grammy jelölt dobművész, én is több zenekarban doboltam, lemezeken közreműködök, ezért számomra a zenekarfotózás igen fontos és kedves téma.
A feltüntetett árak 5 főig érvényesek, nagyobb létszám esetén kérlek, hogy kérj egyedi árajánlatot.
Bármely ajánlat kizárólag az előre egyeztetett időpontokra vonatkozik. Amennyiben a csomagok tartalmától eltérő igény merülne fel, előzetes egyeztetés szükséges, valamint ez extra költséget jelenthet.
Csakis a jól sikerült megszerkesztett képeket adom át, a csomagban szereplő darabszámot garantálva! Nyers RAW képeket nem adok át! Félkész terméket nem adok ki a kezeim közül. A nyers képek még nem testesítik meg azt a művészi látásmódot, amit fotósként képviselek. A nyers képek (amiket nem szerkesztek meg) a későbbiekben törlésre kerülnek.
Csomagban feltüntetett fotókon felüli extra fotók retusálása: 1.000,-Ft/fotó.
A fotók letölthetőek egy egyéni privát galériából. Nagy felbontású szerkesztett JPG képeket kaptok. A  szerkesztett képeket minőségükből eredendően, vászonképként, vagy nagyobb fénykép méretben is tudjátok kérni, tőlem, ennek ára mérettől és típustól függ.
A feltüntetett árak a sminkes, fodrász és stúdió bérlési költségét, nem tartalmazzák. A bérlési költségek a kiválasztott stúdió aktuális árai szerint alakulnak.
Az árak csupán tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek!
A III. kerület és 15 km-es vonzáskörzetén belül a kiszállás díjtalan, minden más estben egyedi egyeztetés szükséges.
Fodrászt és sminkest tudok biztosítani, ehhez minden esetben egyedi egyeztetés szükséges, több együttműködő partnerem is van.

Elérhetőségeim: 06-20-3333-925,  info@majorkrisztian.hu

Tekintsd meg fotóimat a galériában: KLIKK IDE!
Facebook:  https://www.facebook.com/MajorKrisztianFotografus
Instagram: https://www.instagram.com/majorkrisztianfotografus/ Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Zenekar fotózás
Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
A feltüntetett márkanevek és típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaiké, az oldalon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából kerültek feltüntetésre!
Az árváltozás jogát fenntartom! A termékeket illusztráló fotók tájékoztató jellegűek!

#fotó #fotózás #gyermekfotó #gyermekfotózás #családfotó #családfotózás #jegyesfotó #jegyesfotózás #párosfotózás #beauty #fashion #babaváró #babavárófotózás #riportfotó #riportfotózás #fotóriport #kreatívfotózás #zenekarfotózás