Természetfotózás, vászonkép

Természetfotózás, vászonkép
Előző munkáim kapcsán sokat utaztam az országban és rengeteg élmény, impulzus ért, amiket fényképezőgépemmel folyamatosan igyekeztem megörökíteni. Fotóztam a tájat, épületeket, embereket, növényeket, élőlényeket, a családom, az ismerőseim, mindent ami körül vesz. Ezekből az élményekből láthatsz itt pár fotót. Fotográfiáim elérhetőek, vászonkép, függesztett vászonkép, nagyméretű fotó, poszter, formájában, hogy otthonod, irodád ékes díszeként éljenek tovább.
Egy szuper fotó valakinek egy meghatározó emlék, valakinek inspiráció, de ami bizonyos hogy képes átalakítani közvetlen életterünket, lehet ez az otthonunk, vagy az irodánk. Jobb kedvre derít, elgondolkodtat.
Több infó, illetve közvetlen rendelés:
https://majorkrisztian.hu/lakasdekoracio-ajandek/
https://vaszonkepstudio.hu/termekkategoria/egyeni-alkotok/fotografus/major-krisztian/

Jó nézelődést!

 

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!

Természetfotózás

#fotó #fotózás #gyermekfotó #gyermekfotózás #családfotó #családfotózás #jegyesfotó #jegyesfotózás #párosfotózás #beauty #fashion #babaváró #babavárófotózás #riportfotó #riportfotózás #fotóriport #kreatívfotózás #zenekarfotózás#street #városfotó