Street fotó, város fotó, vászonkép

Egyedi vászonkép az otthonodba.

Képet a falra!

Munkáim kapcsán sokat utazok az országban és rengeteg élmény, impulzus ér, amiket fényképezőgépemmel folyamatosan igyekeztem megörökíteni. Fotózok a tájat, épületeket, embereket, növényeket, élőlényeket, a családom, az ismerőseim, mindent ami körül vesz. Ezekből az élményekből láthatsz itt pár fotót. Fotográfiáim elérhetőek, vászonkép, függesztett vászonkép, nagyméretű fotó, poszter, formájában, hogy otthonod, irodád ékes díszeként éljenek tovább.
Egy szuper fotó valakinek egy meghatározó emlék, valakinek inspiráció, de ami bizonyos hogy képes átalakítani közvetlen életterünket, lehet ez az otthonunk, vagy az irodánk. Jobb kedvre derít, elgondolkodtat.
Több infó, illetve közvetlen rendelés:
https://majorkrisztian.hu/lakasdekoracio-ajandek/

Jó nézelődést!

 

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Mi a streetfotózás? A streetfotós nem egyszerűen az utca látványosságait örökíti meg, hanem a város életérzését rögzíti. Őszinte életképeket fényképez, a városlakók mindennapjait, szellemes és abszurd pillanatait kapja lencsevégre a másodperc századrésze alatt. Ezeken a felvételeken életre kel a város, és hamisítatlanul őszinte történetek születnek. Talán pontosan ez az eredetiség az oka annak, hogy ez a műfaj ma fénykorát éli. 

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
Street fotó, város fotó, vászonkép

©️ Major Krisztián