Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózás

Mindenki szép, mindenkiről lehet jó fotót készíteni!

Megmutatlak úgy, ahogy még nem láttad magad.

Mikor is van szükséged egy bizalmat keltő portréfotóra?

Ha minőségi, profi képet szeretnél az önéletrajzodhoz, mert éppen álláskereső vagy. Manapság a pozitív első benyomás a legfontosabb. A munkaadók mindig a képet nézik meg először az önéletrajzodban, így egy megnyerő képpel több eséllyel indulsz.
Ha egyéni vállalkozó vagy, aki több ügyfelet szeretne.
Ha van egy céged és bizalmat keltő portréfotót szeretnél magadról és munkatársaidról.
Ha társkeresésre szántad el magad, szintén jól jöhet egy bizalmat keltő portréfotó.
Vagy ha csak egyszerűen szeretnél magadról egy pár színvonalas képet.

Hol használhatod ezeket a minőségi portré képeket:

Önéletrajz fotó
LinkedIn profilkép
Weboldalak
Facebook, twitter, Instagram
Társkereső oldalak
Egyéb internetes és média megjelenések

A fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel, ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb. Napsütéses időben javasolt a délutáni órákat megcélozni, mivel a nap kemény fénye ilyenkor már kevésbé érvényesül. Gyermekfotózáskor fontos szem előtt tartani a gyermek napi rutinját, étkezési és alvási szokásait, időpontjait. A napszak kiválasztásában nagy szerepet játszik a fotózás helyszíne is. Elképzeléseidnek megfelelően tudok ajánlani napszakot de akár helyszínt is. Hétvégén a kora délutáni órákig ajánlom, 15:00-16:00 óráig még van elegendő természetes fényünk, így legtöbbször csak fix lámpás megvilágítást használok,hogy minél természetesebb fotók készülhessenek, de természetesen amennyiben a helyzet, napszak megkívánja, stúdió vakuval is dolgozok. Hétköznap a munkaidőhöz igazodva általában 16-20 óra között szoktunk fotózni, illetve a mindenkori kormányrendeletben előírt nyitva tartásig. Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.

A fotózások az igényeitek  és évszak szerint lehetnek szabadtéren és stúdióban is, csomagajánlataimat megtaláljátok az alábbi linken:
https://majorkrisztian.hu/fotozas-csomagok/
Vélemények a fotózásokról:
https://majorkrisztian.hu/fotoimrol-mondtak/Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

A fotózásokkal kapcsolatos, kérdéseitekre, előzetesen választ kaphattok, a tapasztalataim alapján összeállított leírásban:
https://majorkrisztian.hu/tudnivalok-a-fotozasokrol/ 

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!

Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózás

©️ Major Krisztián