Kreatív fotózás, kismama fotózás, jegyes fotózás

Örökítsük meg együtt életed legboldogabb pillanatait.

Foglalj időpontot mihamarabb!

Sok esetben az esküvői fotózást előzi meg a párfotózás, vagyis az úgynevezett jegyes fotózás. Persze ez nem esküvőhöz kötött, de egy esküvőnek is nagyon jó felvezetése, bevezetése.
Egy ilyen páros fotózás jó hangulatban telik beszélgetésekkel, nevetésekkel, és közben a képek is elkészülnek. Egy jegyes fotózásnál nincs stressz, jobb estben, lazaság van és a nagy napon már tudjuk mire számíthatunk, melyik a legszebb mosolyunk. Tisztelt Uraim! Amennyiben még nem kérted meg a párod kezét, akkor is hozd el nyugodtan egy páros fotózásra! Később hálásak lesztek majd érte.
A fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel, ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb. Napsütéses időben javasolt a délutáni órákat megcélozni, mivel a nap kemény fénye ilyenkor már kevésbé érvényesül. Gyermekfotózáskor fontos szem előtt tartani a gyermek napi rutinját, étkezési és alvási szokásait, időpontjait. A napszak kiválasztásában nagy szerepet játszik a fotózás helyszíne is. Elképzeléseidnek megfelelően tudok ajánlani napszakot de akár helyszínt is. Hétvégén a kora délutáni órákig ajánlom, 15:00-16:00 óráig még van elegendő természetes fényünk, így legtöbbször csak fix lámpás megvilágítást használok,hogy minél természetesebb fotók készülhessenek, de természetesen amennyiben a helyzet, napszak megkívánja, stúdió vakuval is dolgozok. Hétköznap a munkaidőhöz igazodva általában 16-20 óra között szoktunk fotózni, illetve a mindenkori kormányrendeletben előírt nyitva tartásig. Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, Portréfotózás, beauty fotózás, fashion fotózás, kreatív fotózás, modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.modellfotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.

A fotózások az igényeitek  és évszak szerint lehetnek szabadtéren és stúdióban is, csomagajánlataimat megtaláljátok az alábbi linken:
https://majorkrisztian.hu/fotozas-csomagok/
Vélemények a fotózásokról:
https://majorkrisztian.hu/fotoimrol-mondtak/

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a pillanataitokat!

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

A fotózásokkal kapcsolatos, kérdéseitekre, előzetesen választ kaphattok, a tapasztalataim alapján összeállított leírásban:
https://majorkrisztian.hu/tudnivalok-a-fotozasokrol/ 

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!

Esküvői kreatív, jegyes és babaváró fotók

©️ Major Krisztián