Gyermekfotózás

Gyermekfotózás

A fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel, ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb. Napsütéses időben javasolt a délutáni órákat megcélozni, mivel a nap kemény fénye ilyenkor már kevésbé érvényesül. Gyermekfotózáskor fontos szem előtt tartani a gyermek napi rutinját, étkezési és alvási szokásait, időpontjait. A napszak kiválasztásában nagy szerepet játszik a fotózás helyszíne is. Elképzeléseidnek megfelelően tudok ajánlani napszakot de akár helyszínt is. Hétvégén a kora délutáni órákig ajánlom, 15:00-16:00 óráig még van elegendő természetes fényünk, így legtöbbször csak fix lámpás megvilágítást használok, hogy minél természetesebb fotók készülhessenek, de természetesen amennyiben a helyzet, napszak megkívánja, stúdió vakuval is dolgozok. Hétköznap a munkaidőhöz igazodva általában 16-20 óra között szoktunk fotózni, illetve a mindenkori kormányrendeletben előírt nyitva tartásig. Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, boudoir fotózásnál, beauty fotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.
Család és gyermekfotózások az igényeitek  és évszak szerint lehetnek szabadtéren és stúdióban is, csomagajánlataimat megtaláljátok az alábbi linken:
https://majorkrisztian.hu/fotozas-csomagok/
Vélemények a fotózásokról:
https://majorkrisztian.hu/fotoimrol-mondtak/

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a pillanataitokat!

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Az egyik kedvenc területem fotográfusként a gyermekfotózás.
Persze nem egyszerű a gyermekfotózás, sőt, sokszor mondják ez milyen nehéz.
A kicsiknek nem mondhatod meg hogy csinálj így, vagy úgy, meg maradj ott. Ott kemény munkával megpróbálja az ember kigenerálni a megfelelő pillanatot és elkapni azt. Ott mindenki dolgozik, még a szülők is. 🙂 A gyermekfotózás nem egyenlő az újszülött fotózással. Sok fotós van akik az újszülöttek fotózására specializálta magát. Ilyenkor az alvó babát egy szép feldíszített környezetbe fektetik vagy hasaltatják, és különböző babaruhákban, díszekben, virágokban fotózzák. Sokan kerestek már meg újszülött baba fotózásával, azonban én 5-6 hónapos kor alatti babákat, egyenlőre nem vállalok., ez egy külön műfaj, ehhez nincs még elég tapasztalatom.

A fotózásokkal kapcsolatos, kérdéseitekre, előzetesen választ kaphattok, a tapasztalataim alapján összeállított leírásban:
https://majorkrisztian.hu/tudnivalok-a-fotozasokrol/ 

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!

Gyermekfotózás

#fotó #fotózás #gyermekfotó #gyermekfotózás #családfotó #családfotózás #jegyesfotó #jegyesfotózás #párosfotózás #beauty #fashion #babaváró #babavárófotózás #riportfotó #riportfotózás #fotóriport #kreatívfotózás #zenekarfotózás