Családi fotózás

Anya, apa, gyermekek, házi kis kedvencek.

Örömteli pillanatok amiket megörökítek a számotokra.

Családi fotózás

A fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel, ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb. Napsütéses időben javasolt a délutáni órákat megcélozni, mivel a nap kemény fénye ilyenkor már kevésbé érvényesül. Gyermekfotózáskor fontos szem előtt tartani a gyermek napi rutinját, étkezési és alvási szokásait, időpontjait. A napszak kiválasztásában nagy szerepet játszik a fotózás helyszíne is. Elképzeléseidnek megfelelően tudok ajánlani napszakot de akár helyszínt is. Hétvégén a kora délutáni órákig ajánlom, 15:00-16:00 óráig még van elegendő természetes fényünk, így legtöbbször csak fix lámpás megvilágítást használok,hogy minél természetesebb fotók készülhessenek, de természetesen amennyiben a helyzet, napszak megkívánja, stúdió vakuval is dolgozok. Hétköznap a munkaidőhöz igazodva általában 16-20 óra között szoktunk fotózni. Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, boudoir fotózásnál, beauty fotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.
Család és gyermekfotózások az igényeitek, és évszak szerint lehetnek szabadtéren, illetve stúdióban is, csomagajánlataimat megtaláljátok az alábbi linken:
https://majorkrisztian.hu/fotozas-csomagok/
Vélemények a fotózásokról:
https://majorkrisztian.hu/fotoimrol-mondtak/

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk és együtt örökítjük meg a pillanataitokat!

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

A fotózásokkal kapcsolatos, kérdéseitekre, előzetesen választ kaphattok, a tapasztalataim alapján összeállított leírásban:
https://majorkrisztian.hu/tudnivalok-a-fotozasokrol/ 

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!

Családfotózás

©️ Major Krisztián