Fotóimról mondták:

Mindig nagy öröm a visszajelzéseket olvasni.

Dóri, Barna és Domi.
Köszönjük szépen a munkád! 🙂 Naggggyon király képek lettek! Iszonyatosan jók! Csak így tovább 😉 Köszönjük!!!!!!! ✌😃

Családfotózás, gyermekfotózás
 

Fotóimról mondták

Gabi és Gábor.

Beszélgettünk rólad feleségemmel, nem csuklottál? Nézegettük a képeket, amiket te csináltál és azt beszéltük ha nyáron megyünk a Balcsira, akkor egy nappal hamarabb indulunk és Pesten alszunk és ha ráérsz, akkor csinálnánk egy családi fotózást 🙂.Nagyon szeretjük a képeidet.

Babaváró fotózás, kismama fotózás

Fotóimról mondták

Major Andrea:

A „Természet” album a kedvencem. Életre kelnek a képek, egyszerűen gyönyörűek. A Napraforgó a lemenő nap fényénél káprázatos, abszolút number 1 ? Órákig el tudnám nézegetni, annyira magával ragad.

Természetfotó
 

Fotóimról mondták

Andi néni, óvodapedagógus:

Csodálatos…  Példaértékű család, értelmes és értékeket közvetítő apukával… Apuka családfotói rendkívüli belső érzékenységgel készülnek…

Családfotózás, gyermekfotózás
 

Fotóimról mondták

Makó Kata:

Nagyon szépen köszönjük, a jó hangulatú fotozást. Jól éreztük magunkat közben. A képek csodásak lettek. Mindegyik kép,a szívünkhöz nőtt!!!!!! Köszönet mégegyszer érte! Makó Katalin&Gönczöl Tamás.

Családfotózás, gyermekfotózás
 

Fotóimról mondták

Tokai Balázs:

Emlékszem, amikor a fotót lőtted rólam, csak valamit ki akartál próbálni, katt-katt és meg is született a legjobb kép, amit valaha rólam készítettek. És ezt nem csak én mondom! ?

Portréfotózás, fashionfotózás
 

Fotóimról mondták

Sinkáné Mucha Diána:

Nagyon jó fotós vagy, gyönyörű képeket készítettél rólunk életünk egyik legfontosabb napján. Köszönjük neked és már a kislányunkról is csináltatunk veled képeket. A kedvenc esküvői képem pedig az általad készített színes kép lett a templom előtt. ?
Kreatív fotózás, párosfotózás, jegyesfotózás
 

Fotóimról mondták

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem: