Esküvő fotózás Alap

60.000-70.000,-Ft

 • a fotózás időtartama, (rendelkezésre állási idő): 3-4 óra, 
 • templomi vagy polgári szertartás megörökítése, csoportképek készítése,
 • ifjú pár fotózás, más néven kreatív fotók készítése, házasságkötést követően max. 2 óra fotózást tartalmaz,
 • 80-100 db korrigált (a fotók színének, kontrasztjának és egyéb paramétereinek finomhangolása) ebből 20 gondosan retusált kreatív fotó.Az árak csupán tájékoztató jellegűek,ajánlatnak nem minősülnek!
  A csomagok, tipikus megrendelési igények alapján lettek megalkotva, de természetesen van mód egyedi ötleteid megvalósításához! Kérlek keress elérhetőségeimen, hogy leegyeztessünk egy személyes találkozót, ahol átbeszéljük a részleteket, ami alapján ajánlatot tudok készíteni számotokra.

  KAPCSOLAT: https://majorkrisztian.hu/kapcsolat/

Esküvő fotózás Bővített

90.000-110.000,-Ft

 • a fotózás időtartama, (rendelkezésre állási idő): 6-8 óra,
 • készülődés megörökítése, 10-15 perc/fő,
 • templomi, polgári szertartás megörökítése, csoportképek készítése,
 • ifjú pár fotózás, más néven kreatív fotók készítése,házasságkötést követően max. 2 óra fotózást tartalmaz,
 • vacsorai életképek,
 • 150-200 db korrigált fotó (a fotók színének, kontrasztjának és egyéb paramétereinek finomhangolása), ebből 30 db gondosan retusált kreatív fotó.Az árak csupán tájékoztató jellegűek,ajánlatnak nem minősülnek!
  A csomagok, tipikus megrendelési igények alapján lettek megalkotva, de természetesen van mód egyedi ötleteid megvalósításához! Kérlek keress elérhetőségeimen, hogy leegyeztessünk egy személyes találkozót, ahol átbeszéljük a részleteket, ami alapján ajánlatot tudok készíteni számotokra.

  KAPCSOLAT: https://majorkrisztian.hu/kapcsolat/

Esküvő fotózás Teljes

140.000-180.000,-Ft

 • a fotózás időtartama, (rendelkezésre állási idő): 10-12 óra, maximum hajnal 1:00-ig,
 • készülődés megörökítése, 10-15 perc/fő,
 • templomi, polgári szertartás megörökítése, csoportképek készítése,
 • ifjú pár fotózás, más néven kreatív fotók készítése, házasságkötést követően max. 2 óra fotózást tartalmaz,
 • vacsorai és lakodalmi életképek készítése,
 • 200-300 db korrigált fotó (a fotók színének, kontrasztjának és egyéb paramétereinek finomhangolása), ebből 40 db gondosan retusált kreatív fotó.Az árak csupán tájékoztató jellegűek,ajánlatnak nem minősülnek!
  A csomagok, tipikus megrendelési igények alapján lettek megalkotva, de természetesen van mód egyedi ötleteid megvalósításához! Kérlek keress elérhetőségeimen, hogy leegyeztessünk egy személyes találkozót, ahol átbeszéljük a részleteket, ami alapján ajánlatot tudok készíteni számotokra.

  KAPCSOLAT: https://majorkrisztian.hu/kapcsolat/

Esküvő fotózás további információk:
Mi a teendő ha nem találtam megfelelő csomagot az elképzeléseimhez?

 • A feltüntetett árak csupán iránymutatóak a helyszíntől, naptári és évszaktól függő időpontoktól, illetve az egyéni igények függvényében változhatnak, ajánlatnak nem minősülnek. A csomagok, tipikus megrendelési igények alapján lettek megalkotva, ajánlatnak nem minősülnek, de természetesen van mód egyedi ötleteid megvalósításához! Kérlek keress elérhetőségeimen és megbeszéljük a részleteket! KAPCSOLAT: https://majorkrisztian.hu/kapcsolat/

 • A retusált/korrigált képek pendrive-on kerülnek átadásra.
 • A feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiszállás költségét. Kiszállási díj Budapesten belül díjtalan, vidékre: 100,-Ft/km székhelytől számolva.
  A költség a helyszín(ek) ismeretében kerül meghatározásra és a szolgáltatási szerződésben rögzítésre!

 • Amennyiben stúdiót szeretnétek bérelni az Ifjú pár fotózáshoz / kreatív fotózáshoz/, a feltüntetett árak a stúdió bérlési költséget nem tartalmazzák (ez általában kb. 8-10.000 Ft/óra). A költségek a kiválasztott stúdió aktuális árai szerint változhatnak. A stúdió kiválasztásához ajánlásokat tudunk biztosítani.

 • Amennyiben a szerződött csomagban foglalt időtartamon túl is igény van a fotós szolgáltatásra, ennek díja 20.000 Ft / megkezdett óra.

Kérhető Extrák:

 • Egyedi prémium fotókönyv: 35.000,-Ft -tól.

 • Fodrászt és sminkest tudok biztosítani, ehhez minden esetben egyedi egyeztetés szükséges, több együttműködő partnerem is van.

Általában felmerülő kérdések, és válaszok:

De én nem vagyok fotogén!
Sokszor hallottam már ezt a kijelentést. Az az igazság, hogy bárkiről lehet élettel teli, vidám képeket készíteni! Kivéve rólam :).

Találkozunk, egyeztetünk személyesen a fotózás előtt?
Természetesen igen! A személyes találkozó során egy üdítő vagy kávé mellett az esküvőtök részleteinek megbeszélésén kívül kicsit megismerkedünk egymással. Lehetőségünk nyílik minden felmerülő kérdés átbeszélésére, meg tudjátok nézni bemutatkozó portfóliónkat prémium fotókönyv formájában. Amennyiben a jegyes fotózást is tőlünk kéritek, az jó alkalom arra, hogy belelássatok a kreatív fotózás menetébe. Az esküvői kreatív fotózás során a beállításokban segítünk, de célunk, hogy a képek természetesek legyenek, ne művi pózokban álljatok.

Mi az a jegyes fotózás?
A jegyes fotózás igazából, az esküvői Ifjú pár fotózás /kreatív fotózás/ főpróbája. Ennek során jobban megismerkedhetünk egymással, egymásra hangolódunk, Ti pedig láthatjátok, hogyan is zajlik velünk a közös fotózás. Ez az 1,5-2 órás vidám hangulatú találkozó, mert az lesz, hozzá segít ahhoz, hogy a kreatívon már minden gördülékenyen menjen. Az időpont választása rajtatok múlik. Ez lehet az esküvő előtt néhány hónappal, de lehet egy teljesen másik évszakban is.

Mikor csináljuk meg az Ifjú pár fotózást, a kreatív fotókat?
A fotózásra 1,5-2 órát szoktunk szánni. A legtöbb esetben a kreatív fotók az esküvő napján készülnek, a házasságkötést követően. Ebben az esetben érdemes figyelembe vennünk hogy ha az időjárás nem kegyes akkor legyen egy “B” tervünk is, akár egy stúdió foglalás formájában.
Szabadtéri fotózásnál érdemes a délutáni órákat választani. A déli órákban a nap magasan jár és erős a fénye, erős kontrasztos árnyékokat képez az arcon é s a tereptárgyakon. Illetve sokszor 35-40 fok is lehet ami a ruházat miatt a párt is nagyon megviselheti. Abban az esetben ha a szűkös időbeosztás miatt csak ez az időpont lehetséges,akkor a fotózáshoz érdemes árnyékosabb fákkal teli helyszínt választani, erdő, park stb. Fotóim között találtok ilyenre is példákat.
Van lehetőségetek egy külön napon is megcsinálni a felvételeket. A külön napos Ifjú pár fotózás /kreatív fotózás/ számos előnnyel jár: nem kell ragaszkodnunk az esküvőtökhöz közeli helyszínekhez, valamint nem vagyunk szoros esküvői menetrendhez kötve, így csak az időjárás szabhat határt, hacsak nem belső helyszínt választotok.. Az időpont választásnál figyelembe kell vennünk a helyszínek számát, hiszen minél több helyszínt terveztek annál korábban kell elkezdenünk a fotózást.
A külön napos Ifjú pár fotózás /kreatív/ ára, 3-4 óra időtartammal, 80-100 korrigált fotó ebből 30 db gondosan retusált: 69.000,-Ft.
Amennyiben stúdiót szeretnétek bérelni az Ifjú pár fotózáshoz / kreatív fotózáshoz/, a feltüntetett árak a stúdió bérlési költséget nem tartalmazzák (ez általában kb. 8-10.000 Ft/óra). A költségek a kiválasztott stúdió aktuális árai szerint változhatnak. A stúdió kiválasztásához ajánlásokat tudunk biztosítani.

Miképpen történik az időpont foglalás, szerződés?
Amennyiben a képeim elnyerték tetszéseteket, vegyétek fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!
Elérhetőségeim: https://majorkrisztian.hu/kapcsolat/
A választott csomagnak megfelelően küldünk egy árajánlatot a megadott e-mail címedre. Abban az esetben, ha az ajánlat is szimpatikus, az időpont foglalási szándékot e-mail-ben, telefonon vagy üzenetben jelezhetitek felém. Ezután megbeszélünk egy mindenki számára megfelelő időpontot a személyes egyeztetéshez. A találkozó alkalmával lehetőségünk nyílik minden felmerülő kérdés átbeszélésére, meg tudjátok nézni bemutatkozó portfóliónkat prémium fotókönyv formájában. Kölcsönös szimpátia esetén sor kerül a szerződés megkötésére. A szerződésben rögzítjük a pontos időpontot, helyszínt, választott csomagot és az esetleges kiegészítő megoldásokat. A szerződés mindkét felet védi és egyben érdeke a Megrendelőnek is a Fotográfusnak is, hogy minden fontos információt rögzítsünk benne. Az aláírást követően készpénzben vagy átutalva tudjátok kifizetni a foglalót, amely a fotózás teljes összegének 50%-a. 

További kérdéseidre minden információt megtalálsz az ÁSZF-ben, illetve az adatvédelmi nyilatkozatban. A fotózásról a mindenkori hatályos előírásoknak megfelelően számlát adok, esetemben a számla alanyi ÁFA-mentes.

Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás
Esküvő fotózás

A feltüntetett árak a sminkes, fodrász és az esetleges stúdió bérlési költségét, nem tartalmazzák. A bérlési költségek a kiválasztott stúdió aktuális árai szerint alakulnak.
A kiszállási költség a helyszín, helyszínek ismeretében kerül meghatározásra és a szolgáltatási szerződésben rögzítésre.
Fodrászt és sminkest tudok biztosítani, ehhez minden esetben egyedi egyeztetés szükséges, több együttműködő partnerem is van.
Tekintsd meg kapcsolódó fotóimat a galériában: https://majorkrisztian.hu/portfolio-item/eskuvoi-kreativ-jegyes-es-babavaro-fotok/

Vagy facebook oldalamon: https://www.facebook.com/lifepicture1

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
A feltüntetett márkanevek és típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaiké, az oldalon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából kerültek feltüntetésre!
Az árváltozás jogát fenntartom! A termékeket illusztráló fotók tájékoztató jellegűek!

Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem: