Családfotózás és gyermekfotózás:
Alap csomag:

25.000,-Ft

  • a fotózás időtartama: 1 óra,
  • kültéren, vagy stúdióban,
  • fél és egész alakos portré, csoportkép egy öltözékben,
  • 20 db retusált fotó.

Családfotózás és gyermekfotózás:
Bővített csomag:

40.000,-Ft

  • a fotózás időtartama: 2 óra,
  • kültéren, vagy stúdióban,
  • fél és egész alakos portré, csoportkép akár több öltözékben is,
  • 40 db retusált fotó.
Tekintsd meg ide kapcsolódó fotóimat!

Gyermekfotók: KLIKK IDE!

Családfotók:  KLIKK IDE!

Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás

Családfotózás és gyermekfotózás:
A feltüntetett árak 5 főig érvényesek, nagyobb létszám esetén kérlek, hogy kérj egyedi árajánlatot.
Bármely ajánlat kizárólag az előre egyeztetett időpontokra vonatkozik. Amennyiben a csomagok tartalmától eltérő igény merülne fel, előzetes egyeztetés szükséges, valamint ez extra költséget jelenthet.
Csakis a jól sikerült megszerkesztett képeket adom át, a csomagban szereplő darabszámot garantálva! Nyers RAW képeket nem adok át! Félkész terméket nem adok ki a kezeim közül. A nyers képek még nem testesítik meg azt a művészi látásmódot, amit fotósként képviselek. A nyers képek (amiket nem szerkesztek meg) a későbbiekben törlésre kerülnek.
Csomagban feltüntetett fotókon felüli extra fotók retusálása: 1.000,-Ft/fotó.
A fotók letölthetőek egy egyéni privát galériából. Nagy felbontású szerkesztett JPG képeket kaptok. A  szerkesztett képeket minőségükből eredendően, vászonképként, vagy nagyobb fénykép méretben is tudjátok kérni, tőlem, ennek ára mérettől és típustól függ.
A feltüntetett árak a sminkes, fodrász és stúdió bérlési költségét, nem tartalmazzák. A bérlési költségek a kiválasztott stúdió aktuális árai szerint alakulnak!
Az árak csupán tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek!
A III. kerület és 15 km-es vonzáskörzetén belül a kiszállás díjtalan, minden más estben egyedi egyeztetés szükséges!
A fotózások minden esetben egy előzetes egyeztetéssel kezdődnek, közös ötleteléssel, ilyenkor átbeszéljük a Ti elképzeléseiteket, segítek az ízléseteknek és a fotózás hangulatának megfelelő helyszín kiválasztásában. Valamint egyeztetünk mindent, ami a koncepció része lesz: ruházat, smink, haj, napszak, stb. Napsütéses időben javasolt a délutáni órákat megcélozni, mivel a nap kemény fénye ilyenkor már kevésbé érvényesül. Gyermekfotózáskor fontos szem előtt tartani a gyermek napi rutinját, étkezési és alvási szokásait, időpontjait. A napszak kiválasztásában nagy szerepet játszik a fotózás helyszíne is. Elképzeléseidnek megfelelően tudok ajánlani napszakot de akár helyszínt is. Hétvégén a kora délutáni órákig ajánlom, 15:00-16:00 óráig még van elegendő természetes fényünk, így legtöbbször csak fix lámpás megvilágítást használok,hogy minél természetesebb fotók készülhessenek, de természetesen amennyiben a helyzet, napszak megkívánja, stúdió vakuval is dolgozok. Hétköznap a munkaidőhöz igazodva általában 16-20 óra között szoktunk fotózni. Családfotózásnál /háromnál több személy esetén/, boudoir fotózásnál, beauty fotózásnál mindenképpen ajánlotta 2 órás időtartam.
Fodrászt és sminkest tudok biztosítani, ehhez minden esetben egyedi egyeztetés szükséges, több együttműködő partnerem is van.
A fotózásokról sok hasznos infót megtalálsz az alábbi linken: https://majorkrisztian.hu/tudnivalok-a-fotozasokrol/

Elérhetőségeim: https://majorkrisztian.hu/kapcsolat/

Facebook: https://www.facebook.com/MajorKrisztianFotografus
Instagram: https://www.instagram.com/majorkrisztianfotografus/ 

 

Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás
Családfotózás és gyermekfotózás
Ha képeim felkeltették az érdeklődésedet, akkor itt könnyedén felveheted a kapcsolatot velem:

Minden jog fenntartva! A honlapon szereplő összes kép, grafika, szöveg, hang, videó és animációs adatállomány a szerzői jogi törvény, valamint a szabályozó törvények hatálya alá tartoznak! Tilos ezek másolása, módosítása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott formában Major Krisztián kifejezett hozzájárulása nélkül!
A feltüntetett márkanevek és típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaiké, az oldalon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából kerültek feltüntetésre!
Az árváltozás jogát fenntartom! A termékeket illusztráló fotók tájékoztató jellegűek!

Családfotózás és gyermekfotózás

©️ Major Krisztián